Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today 8 August 2022 Win 5 Stars ( Daily Quiz Time )

Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today : ( 8 August 2022 ) amazon quiz answers today,amazon quiz today,today amazon quiz,daily quiz time amazon answers today,amazon quiz time today answer,amazon quiz winners,amazon daily quiz,amazon quiz answers,amazon quiz, 8 August 2022 ,amazon pay balance quiz, Amazon business quiz, amazon fun zone quiz answers today,Amazon funzone stars daily quiz answers today 8 August,Amazon funzone stars daily quiz answers

Amazon funzone stars daily quiz answers today
Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 8 August 2022 , amazon quiz answers

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today

Hi blog readers of Classmate Quiz Today welcome to our website https://www.classmatequiztoday.in. On our website you can get latest updates of general knowledge , current affairs today of 2022, Current Gk, latest gk today, history quiz , world quiz ,India quiz,daily quiz update,flipkart quiz answers today,amazon quiz answers today,jio quiz answers today,google pay quiz answers today,dainik bhaskar quiz answers today and many more updates.

Telegram Channel

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 8 August 2022

How To Play Amazon Daily Quiz Contest ?

1. Download Amazon App From Play Store or App Store. 
Play Store Link – Click Here
2. Register with Mobile Number and E-mail I’d.
3. After successful registration click on search bar ( 🔍 )option.
4. Type Fun Zone
5. Find Today Amazon Quiz Banner.
6. Click on that banner.
7. Play Amazon Daily Quiz and Earn or Win Amazon Pay Balance.

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 8 August 2022

Today’s Amazon Funzone Stars Daily Quiz Questions & Answers – Refresh Here

Update soon

Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today 7 August 2022 ( Daily )

Q1. Which of these companies has been named an official sponsor of the FIFA World Cup 2022?
Answer : BYJU’S
Q2 – The Amazon Prime series ‘The Wheel of Time’ stars which of these famous actresses in the role of Moiraine Damodred?
Answer : Rosamund Pike
Q3. Which of these countries recently abolished the ‘golden passports’ scheme, offering citizenship in return for substantial investment?
Answer : Bulgaria
Q4. This view is from which European capital?
Answer : London
Q5. This dog breed is often nicknamed the _______ dog. Fill in the blanks with the name of a food product
Answer : Sausage

Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today 6 August 2022 ( Daily )

Q1. Bartholomew Ogbeche, winner of the ISL 2021-22 Golden Boot, represented which side this season?

A. Jamshedpur FC

B. Hyderabad FC

C. Kerala Blasters

D. Mumbai City FC

Answer : Hyderabad FC

Q2. The Tom Holland starrer ‘Unchartered’ , also stars which famous actor in the role of Victor Sullivan?

A. Matt Damon

B. Tom Cruise

C. Mark Wahlberg

D. Chris Evans

Answer : Mark Wahlberg

Q3. BA.2 is the latest subvariant of which strain of the SARS-CoV-2 virus that causes COVID-19?

A. Alpha

B. Beta

C. Delta

D. Omicron

Answer : Omicron

Q4. This company is headquartered in which German city?

A. Bonn

B. Berlin

C. Munich

D. Hamburg

Answer : Munich

Q5. This famous scientist won the Nobel Prize for _______ in 1921. Fill in the blanks

A. Chemistry

B. Physics

C. Peace

D. Economics

Answer : Physics

Amazon Funzone Stars Quiz Answers Today 5 August 2022 ( Daily )

Q1. Who replaced Vivo as the title sponsor of IPL 2022?

Answer : Tata

Q2. Avatar 2 which is set to release in December 2022, is a sequel of a movie released in which year?

Answer : 2009

Q3. The Reserve Bank Innovation hub was recently inaugurated in which city?

Answer : Bengaluru

Q4. This bird was the sacred animal of which Greek goddess?

Answer : Athena

Q5. Which famous city is shown here?

Answer : Istanbul

Check Amazon Quiz Winners List Below

Conclusion

I hope this information will help you for playing today’s amazon quiz answers and win exciting prizes

Find Amazon Quiz Winner List 2022  – Refresh Here

Leave a Comment