Amazon FZ Coins Daily Quiz Answers Today 3rd January 2023 Win Pay Balance

Amazon Funzone ( FZ ) Coins Daily Quiz Answers Today : ( 3 January 2023 ) Play Amazon fz coins daily quiz regularly and win 10 coins. Find below amazon quiz answers today of funzone coins, so play amazon quiz today and earn fz coins daily . These coins convert to your Amazon pay balance very easily. Find below Amazon fz coins quiz time answers of 3 January 2023 .

Amazon Fz Coins Daily Quiz Answers Today 3 January 2023
Amazon Fz Coins Daily Quiz Answers Today 3 January 2023 , amazon quiz answers

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today

Hi blog readers of Classmate Quiz Today welcome to our website https://www.classmatequiztoday.in. On our website you can get latest updates of general knowledge , current affairs today of 2022, Current Gk, latest gk today, history quiz , world quiz ,India quiz,daily quiz update,flipkart quiz answers today,amazon quiz answers today,jio quiz answers today,google pay quiz answers today,dainik bhaskar quiz answers today and many more updates.

Today we will says about 

Telegram Channel

Amazon FZ Coins Daily Quiz Answers Today 3 January 2023

How To Play Amazon Daily Quiz Contest ?

1. Download Amazon App From Play Store or App Store. 
Play Store Link – Click Here
2. Register with Mobile Number and E-mail I’d.
3. After successful registration click on search bar ( 🔍 )option.
4. Type Fun Zone
5. Find Today Amazon Quiz Banner.
6. Click on that banner.
7. Play Amazon Daily Quiz and Earn or Win Amazon Pay Balance.

Amazon Funzone Stars Daily Quiz Answers Today 3rd January 2023

Today’s Amazon Funzone Coins Daily Quiz Questions & Answers – Refresh

Q1. Which planet is known as the red planet?

A. Mercury

B. Venus

C. Earth

D. Mars

Answer : Mars

Q2. The sun sets in the __________?

A. North

B. East

C. West

D. South

Answer : West

Q3. Which is the densest jungle in the world?

A. Primorye Forest

B. Amazon Rainforest

C. Valdivian Rainforest

D. Tropical Rainforest

Answer : Amazon Rainforest

Q4. Who wrote the book India Wins Freedom?

A. Akhilesh Tilotia

B. Amitav Ghosh

C. A. B. Vajpayee

D. Abul Kalam Azad

Answer : Abul Kalam Azad

Q5. The capital of the Maurya Dynasty was __ ?

A. Pataliputra

B. Lucknow

C. Chennai

D. Goa

Answer : Pataliputra

Amazon Funzone Coins Quiz Answers Today 2 January 2023 ( Daily )

Q1. What is the fastest land animal?

A. Cheetah

B. Dog

C. Cat

D. Lion

Answer : Cheetah

Q2. February gets its name from the word ‘februa’, from which language was it derived from?

A. Greeks

B. Romans

C. Latin

D. Italian

Answer : Latin

Q3. The theme for World Wildlife Day 2022 was ‘Recovering key species for _________ restoration’ . (Fill in the blank)

A. Environment

B. Ecosystem

C. Wildlife

D. Biodiversity

Answer : Ecosystem

Q4. Who successfully built and flew the world’s first Aeroplane?

A. The Jones Brothers

B. Alexander Fleming

C. Johannes Gutenberg

D. The Wright Brothers

Answer : The Wright Brothers

Q5. Where are the Giza Pyramids located in?

A. Canada

B. Egypt

C. Japan

D. India

Answer : Egypt

Check Amazon Quiz Winners List Below

Conclusion

I hope this information will help you for playing today’s amazon quiz answers and win exciting prizes

Find Amazon Quiz Winner List 2022  – Refresh

Leave a Comment